Vang gård
Nå som Petter Gjestvang er med og driver gården sammen med sin far Per Odd, betyr det at stedet har vært drevet av fem generasjoner av familien. Stedet er Skreia og ligger i det som kalles Totenvika.
Her har bøndene en flott utsikt over Mjøsa når de tar seg tid til å nyte den. Beliggenheten gir stabil og høy temperatur, og ikke minst god tilgang til vann. Takket være jevne vindforhold er det ganske tørt her. Jordlagene består av lett leire som er sandholdig og silt. Alt ligger kort og godt til rette for en meget bra produksjon av blant annet de tre spennende kåltypene grønnkål, svartkål og rosettkål. I tillegg leverer de både purre, gul løk og rød spisskål til Kort & Godt. Den gule løken du får fra Kort & Godt kommer fra ulike gårder i området.
Vang gård leverer til Oslo, Hamar & Vestfold. Svartkål, hvitløk og rosettkål er nasjonale matskatter og levereres til alle avdelinger.